Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA VIŠE KLUBOVA

Ruski prvoligaš Rotor Volgogrod bi Istrinog vratara Josipa Čondrića

Josip Čondrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.08.2020.
u 16:45

Čondrić je već drugu sezonu jedna od najboljih karika momčadi iz Pule koju je spasio i u ovim kvalifikacijama za ostanak u ligi protiv Orijenta.

Istrin vratar Josip Čondrić (26) na meti je ruskog prvoligaša Rotor Volgogroda. Priča je to koja se ovih dana 'zakotrljala' menadžerskim krugovima. Rotor je samo jedan od zainteresiranih klubova koji već neko vrijeme prate ovog 195 centimetara visokog vratara Istre 1961.

Čondrić je već drugu sezonu jedna od najboljih karika momčadi iz Pule koju je spasio i u ovim kvalifikacijama za ostanak u ligi protiv Orijenta. Veliko je pitanje hoće li španjolski ulagači u Istri odbiti neku od sljedećih ponuda koje će u ovom prijelaznom roku stići na adresu pulskog kluba.

Čondrić je, inače, u dvije sezone u dresu Istre, ubilježio 63 nastupa, a svojim kontinuiranim napretkom u formi zavrijedio je i status kapetana momčadi. Ne treba posebno naglašavati što bi odlazak u neku od ozbiljnijih nogometnih sredina značio Čondriću u njegovoj vratarskoj afirmaciji. Vrijedi podsjetiti da je, ne tako davno, Čondrić bio u kombinacijama i za zagrebački Dinamo.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije