Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćin SP-a

Ruski premijer Putin tajno se sastajao s Fifinim čelnicima

blatter
Reuters/Pixsell
07.12.2010.
u 11:10

Ruski premijer Vladimir Putin nekoliko je puta razgovarao s Fifinim čelnicima prije odluke da Rusija bude domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, tvrdi u svom članku dopisnik The Independenta u Moskvi

Putin je neposredno prije Fifine odluke objavio priopćenje u kojem je prozvao zemlje kandidatkinje za domaćinstvo SP-a da bi učinile sve da one dobiju organizaciju najveće nogometne smotre. Optužio ih je da neprestano pritišću Fifine čelnike te javno podržao kandidaturu Rusije.

Bivši predsjednik Nogometnog saveza Vječeslav Koloskov izjavio je da se ruski premijer nekoliko puta tajno sastajao s čelnicima Izvršnog odbora Svjetskoga nogometnog saveza.

I izbor Katara za domaćina SP-a 2022. godine izaziva negativne reakcije. Sada su se javili Australci, a nezadovoljstvo konačnim ishodom objasnio je savjetnik australske kandidature Peter Hargitay koji je istaknuo da je njihova najveća greška što su igrali čisto.

- Što motivira ljude, što im se moralo ponuditi da svoj glas daju zemlji koja ima stanovnika kao Zürich, a velika je kao Fidži? Jasno je kako je 14 ljudi donijelo odluku i dalo svoj glas Kataru - kazao je Hargitay.

Komentara 2

EU
EuroAzija
15:18 07.12.2010.

Šta je sad? Gdje su sve one pičke koje su pljuvale po Englezima? Smradovi hrvatski licemjerni!

EL
elitegroup27
16:05 07.12.2010.

nezna se koji od ovih dvojica na slici je veci lazljivac i gamad!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije