Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA SITUACIJA

Ruski huligani poručuju: Bolje ne dolazite na prvenstvo u Rusiji!

Huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
17.06.2016.
u 11:30

- Nikad to u svojih deset godina borbe protiv huligana nisam vidio - čudio se šef engleske policije.

Sportski tjednik Max! Germanijak i ove subote na kioscima za samo deset kuna nudi pregršt zanimljivosti, a centralne priče ipak se tiču prvenstveno hrvatske reprezentacije i njenih igrača. Primjerice, donosimo veliku priču o Vedranu Ćorluki i Luki Modriću, a ne propustite ni najavu za susret s europskim prvacima Španjolcima.

Nismo propustili secirati ni nemile incidente na francuskim ulicama, gdje se odvijao pravi mali rat zahvaljujući vojnički discipliniranim i utreniranim ruskim huliganima, kojima su se bezuspješno pokušali oduprijeti Englezi.

- Nikad to u svojih deset godina borbe protiv huligana nisam vidio - čudio se šef engleske policije i zapitao što će biti za dvije godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Huligani su mu odgovorili da bolje za sve neka ne dolaze jer bi se mogli loše provesti.

Zato se tome ne čude svi upućeni u priču o Rusima i huliganskoj sceni istočnog dijela Europe. Ako ste vi jedni od tih koji o tome ne znate previše, u novom broju našeg tjednika ponudit ćemo neke od odgovora.

Nije ni to sve, sportski tjednik Max! Germanijak donosi još pregršt sadržaja!

Foto: Max!

Komentara 8

ZG
zg223
11:40 17.06.2016.

budu se rusi smirili kad ih par pogine od uboda nozem...uvijek ima netko ludji

KT
komen_tar
12:58 17.06.2016.

Sta ce vidit u zadnjih 10 godina, ne smiju mrdnuti u Engleskoj, di je bio 70ih i 80ih?

Avatar Angelina11
Angelina11
11:48 17.06.2016.

Cudi se sef engleske policije pa nema vecih huligana od engleza majmune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije