Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vedran runje Intervju za tjednik Max

Runje: Možda sam već bivši i neću plakati ako 
ne dobijem ponudu

'Naslovnica_Max'
' '
25.09.2011.
u 21:24

Prije samo četiri mjeseca s naslovnica je vrištala njegova izjava "Hrvatska neće imati problema s vratarima".

Tako je Vedran Runje (35) govorio uoči dvoboja Hrvatske s Gruzijom u kojem smo pobijedili sa 2:1. Vjerojatno nije ni sanjao da će mu to biti posljednja utakmica za Hrvatsku.

Dan prije sporazumno je raskinuo ugovor s Lensom koji je već bio pao u drugu francusku ligu. Spominjala se mogućnost povratka u Standard iz Liegea, bio je za njega zainteresiran Hull City, čak je u nekim varijantama dolazio u obzir i Hajduk, ali na kraju je 35-godišnji vratar ostao bez kluba.

Je li to kraj karijere vratara koji nigdje nikoga nije ostavljao ravnodušnim?

– Teško je reći jesam li na kraju karijere. Istina je da nemam klub i nije da ga baš nešto ludo tražim. Ako se pojavi kakva dobra kombinacija, branio bih, zašto ne. Ali, neću tražiti klub pod svaku cijenu. Bilo je nekih kombinacija, ne zanimaju me istočne zemlje. Jednostavno, ne zanima me igranje na nekoj nižoj razini od dosadašnje. I nije da sad ludo treniram, da se pripremam, ali dođe li neka ponuda koja me zadovoljava, još ću braniti. Opet, ne bude li od svega ništa, neću kukati i plakati – kaže Vedran Runje.

Kada je bez kluba, onda je i bez reprezentacije. Izbornik Slaven Bilić ga ne zove, ali se osebujni Sinjanin (točnije, Runje je iz Karakašice pored Sinja) zbog toga ne ljuti.

A što Runje misli o izborniku Biliću, planovima u budućnosti, svojoj karijeri... pročitajte u sportskom tjedniku Max.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:21 25.09.2011.

Kelava je tu ,nist vi ne brinite gsp.Marsicu... Da sa naslovnih stranica tresti za to se brinete vi novinari...

SL
Slavek
22:32 25.09.2011.

Kada je pletikosa bio pvrjedjen Runje je stao na gol i uprkos losoj igri Repke on je par puta svojim obranama spasio HR od debakla. Mislim da to Runje nije zasluzio tako od Bilica, ali nije Runje prvi koji je tako prosao. Sjetimo se Daria Simica kojega je isto tako sutnuo, a covjek odigrao 100 utakmica za HR.

LA
Lass
19:35 26.09.2011.

Slavek, da, spašavao nas je, ali nema tu \"nije to zaslužio\". Nema toga u repki i nogometu općenito, ili si dobar i igraš (ili konkuriraš) ili nisi i ne igraš, nema tu života na staroj slavi. Vrijeme je za neke nove klince koji su u formi, koji brane. Svaka čast i Pleteu ali mislim da je i za njega kasno. Jedino mi nije jasno što u repki radi onaj Subašić, al ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije