Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podvig Skandinavaca

Norveška svladala Francuze i osigurala prvo mjesto

Hrvatska - Norveška
Foto: EHF EURO
27.01.2016.
u 19:43

Sada Hrvatska mora napraviti još veće čudo i svladati Poljsku. Našim rukometašima treba pobjeda od 11 razlike kako bi se provukli do polufinala.

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je u igri za prolazak u polufinale na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Našim su rukometašima pomogli Norvežani koji su začudo svladali Francusku sa 29:24.

Norvežani su odigrali odličnu utakmicu, onakvu kakvu mi nismo u utakmici s Francuzima. Ovom su pobjedom osigurali polufinale Eura i prvo mjesto u skupini.

Sada Hrvatska mora napraviti još veće čudo i svladati Poljsku. Našim rukometašima treba pobjeda od 11 razlike kako bi se provukli do polufinala. 

Situacija na ljestvici sada se maksimalno zakomplicirala. Poljsku u polufinale vodi pobjeda, remi ili poraz do pet razlike, dok će Francuska dalje ići ako Hrvatska slavi sa 5 do 10 golova prednosti.

Utakmica Poljske i Hrvatske igra se u 20.30 uz tekstualni prijenos na portalu Večernjeg lista.

UŽIVO Hrvatska ide po čudo protiv Poljske: Treba nam pobjeda od 11 golova razlike!

>> Svađao sam se s izbornikom Poljske jer me tjerao trenirati na Božić. Nisam popustio

Komentara 33

ST
stipe123
20:06 27.01.2016.

E da je sada tamo Tompson da zapjeva jednu domoljubnu bilo bi 15 razlike.

IN
Inspector
20:07 27.01.2016.

+5 u prvom, +6 u drugom. Sta kazete?

MA
Majur
20:23 27.01.2016.

Svi su do sad igrali za nas,ajde da vidim šta će biti....možda ih sram bude nakon one tekme sa francuzima gdje su spuštenih gaća došli igrati pa sad "polude"....da,znam sanjarim...hebat ih,kakvi god da jesu nose taj dres protiv kojeg neću i ne mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije