Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA ATMOSFERA

Rukometaši u čudu: Pa gdje mi igramo, u Njemačkoj ili Hrvatskoj?!

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/7
17.01.2019.
u 23:12

- Prije utakmice smo razgovarali u svlačionici i pitali se igramo li u Hrvatskoj ili Njemačkoj. Pozivam ove divne navijače da dođu i u Köln - rekao je Karačić.

U susretu posljednjeg kola B skupine Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je u Münchenu pobijedila Španjolsku sa 23:19 i osvojila prvo mjesto u skupini i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda.

Junak utakmice bio je Željko Musa koji je zabio šest golova.

- Napravili smo sve što smo se dogovorili i zacrtali prije utakmice. Pokušali smo raditi što manje pogreški jer smo znali da su kontra i polukontra njihovo oružje. Pobijedili smo kolektivno, ovo je momčadska pobjeda. 

Pohvalio je vratara Šegu.

- Oni su imali Vargasa, a mi Šegu. On nam puno znači, dogovaramo se i pokušavamo vratarima olakšati posao.

Zatim je prokomentirao navijače.

- Hvala navijačima, oni su nam dali još 20 posto snage - rekao je Musa koji je oprezan uoči drugog kruga:

- Puno smo napravili, a opet nismo ništa napravili

I Igor Karačić pohvalio je atmosferu u Münchenu.

- Prije utakmice smo razgovarali u svlačionici i pitali se igramo li u Hrvatskoj ili Njemačkoj. Pozivam ove divne navijače da dođu i u Köln - rekao je Karačić.

David Mandić je dodao:

- Odigrali smo fenomenalno, publika nas je bodrila do kraja. Hvala im na tome od srca.

>> Pogledajte što je rekao Željko Musa nakon utakmice


 

Komentara 40

Avatar Croat
Croat
23:34 17.01.2019.

igrali ste u hrvatskom gradu münchenu u kojem zivi preko 40 000 hrvata i da nije bila ta glupost da ulaznica vrijedi za sve tri utakmice bilo bi hrvata barem jos 30% vise. ulaznice su prodane i ostalim navijacima koji su odgledali svoje reprezentacije i otisli a hrvati nisu mogli kupiti ulaznice.

HL
HV_LAKI102
23:42 17.01.2019.

Svaka cast decki,tako se igra za svoju zemlju.Danas ste odigrali mec dostojan finala u svim segmentima.Nema stajanja,meljite sve pred sobom, imate kvalitetu,podrsku sa tribina,dobrog trenera i ako Bog da i malo sportske srece,vidim vas u polufinalu.ZHS!!

JU
juma
23:48 17.01.2019.

Sada znam sto znaci kada netko kaze: "pokazao im je kako Musa dere jarca".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije