Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN MALEZIJE

Rosberg najbrži na drugom slobodnom treningu

Nico Rosberg
Reuters (Ilustracija)
28.03.2014.
u 10:31

Iza njega su se s minimalnim zaostacima smjestili Ferrarijev Kimi Raikkonen i Red Bullov Sebastian Vettel.

Mercedesov vozač Nico Rosberg postavio je najbrže vrijeme na drugom slobodnom treningu za VN Malezije. Iza njega su se s minimalnim zaostacima smjestili Ferrarijev Kimi Raikkonen i Red Bullov Sebastian Vettel.

Vozači su prvi dio treninga proveli ostvarujući najbrža vremena te su zadnjih 30 minuta bili fokusirani na duže stintove, uglavnom na tvrdim gumama. Nastavile su se loše predstave Lotusa. 17 minuta nakon što je započeo drugi slobodni trening, Romain Grosjean je nakon 9 krugova morao svoj bolid parkirati u garaži zbog problema s mjenjačem, da bi mu se nakon ponovnog izlaska na stazu 18 minuta prije kraja dogodio isti problem.

Pastor Maldonado nije ni izlazio na stazu. Unatoč prognozama Hornera kako Red Bull na pravcima gubi od 0.8 do 1 sekunde, čine se dobri na kočenjima i u brzim zavojima. Očekivano, najbolje izgledaju Mercedesovi bolidi, pogotovo na izlascima iz zavoja, a dobar tempo su još pokazali i bolidi Ferrarija. U prvih 10 našlo se 6 bolida s Mercedesovim motorom, dva s Ferrarijevim te dva s Renaultovim motorom.

Treći slobodni trening počinje u subotu u 6:00 sati po našem vremenu.

Hamilton najbrži na prvom slobodnom treningu

Lewis Hamilton postavio je najbrže vrijeme na prvom slobodnom treningu VN Malezije, dok su se iza njega smjestili Kimi Raikkonen u Ferrariju te Lewisov momčadski kolega u Mercedesu, Nico Rosberg.

Više pročitajte na www.gp1.hr

>> Nećete vjerovati zbog čega organizatori VN Australije spremaju tužbu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije