Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERALA

Ronaldova Georgina htjela biti seksi, ali svi joj se smiju zbog jednog detalja

Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
15.09.2020.
u 13:18

"Previše fotošopa", "Koji broj nosiš? 48?", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu", samo su neki od komentara.

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, na Instagramu je objavila još jednu provokativnu fotografiju, no stvari su otišle u smjeru koji zasigurno nije očekivala.

Pozornost 21 milijuna pratitelja privuklo je divovsko stopalo lijepe Georgine. Mnogi su uvjereni da je riječ o kompjuterskoj obradi fotografije.

"Previše fotošopa", "Koji broj nosiš? 48?", "Sljedeći put manje uređivanja", "Što je pošlo po zlu", samo su neki od komentara.

Ronaldova zaručnica ima više od 21 milijun pratitelja te je vrlo aktivna na društvenim mrežama i nerijetko objavljuje škakljive fotografije u izazovnim izdanjima uglavnom pozirajući u donjem rublju. Georgina je nedavno priznala da se sramila vježbati sa svojim zaručnikom.

– U početku sam se sramila vježbati s Cristianom u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće kada bi on odlazio na trening u klub kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati – kazala je nedavno lijepa Georgina Rodriguez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work day 👙 @prettylittlething

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ključne riječi

Komentara 15

KA
Kamera
23:38 15.09.2020.

Budaleštine. Loša leća na kameri izazvala deformacije na rubovima slike, a oni napravili cirkus od toga.

T7
Toro. 71
16:03 15.09.2020.

Ja mislim da se čitatelji najviše smiju autoru ovog članka.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
20:37 15.09.2020.

Zakrivljena leća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije