Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristiano na meti

Ronaldo se sprema za Hrvatsku, a navijači ga brutalno ismijavaju! Čak bježi i od Mandže!

Cristiano Ronaldo
Foto: Twitter
1/7
24.06.2016.
u 15:14

I dok Ronaldo trenira punom parom za taj susret, na društvenim mrežama o njemu se piše najviše, niti jedan igrač po tome mu se ne može približiti

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta, sprema se za važnu utakmicu protiv Hrvatske. Njegov Portugal u osmini finala Europskog prvenstva odmjerit će snage s vatrenima, a on će nam zasigurno biti najveća prijetnja.

Modrićev prijatelj iz madridskog Reala u trećem je kolu Eura napokon proradio i s dva pogotka Mađarima odveo svoju reprezentaciju dalje. Nadamo se da neće biti tako raspoložen i u susretu protiv nas, već da će biti neprecizan kao u susretima s Islandom i Austrijom.

I dok Ronaldo trenira punom parom za taj susret, na društvenim mrežama o njemu se piše najviše, niti jedan igrač po tome mu se ne može približiti. U zadnjih nekoliko dana manje se naglašavaju njegove igrače kvalitete, već se navijači iz cijelog svijeta zabavljaju montažama u kojima ga ismijavaju.

Sve su pokrenule neke njegove smiješne fotografije s Eura, a to je za one najmaštovitije bila nepresušna inspiracija za fotomontaže. Donosimo vam nekoliko njih...

>>Ljetni kolač za gladne navijače

>>Ćorluka postao svjetski hit, urnebesne montaže nasmijat će vas do suza

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Foto Twitter

Komentara 3

RI
rikavac
16:41 24.06.2016.

ako bude igro Mandzo u prvih 11 onda ce se Ronaldo nama smijat kad nas izbace.

IS
Iszrian
17:39 24.06.2016.

Kakav god bio rezultat sutra, barem će nogometne vijesti potisnuti ovu histeriju oko Brexita, to je bila interesantna vijest par sati, a sada je bezvezno urlanje za-protiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije