Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PITAJU ZA CIJENU

Ronaldo, Bale, Modrić i ostali - Real je potrošio više od 700 milijuna eura u zadnjih šest godina

Ronaldo Modrić Bale
Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
27.01.2015.
u 11:33

Ronaldo je plaćen rekordna 94 milijuna eura baš kao i Gareth Bale, dok je Kaka za 65 milijuna napustio Milan u sezoni 2009./2010...

Lucas Silva posljednji je igrač koji je stigao na Bernabeuu i to za 14 milijuna eura. Real Madrid je tako od 2009. godine i kupovine Cristiana Ronalda na pojačanja potrošio čak 741 milijun eura, piše Goal.com.

Ronaldo je plaćen rekordna 94 milijuna eura baš kao i Gareth Bale, dok je Kaka za 65 milijuna napustio Milan u sezoni 2009./2010. 35.4 milijuna plaćen je Xabi Alonso Liverpoolu, a tek nešto manje koštao je Karim Benzema. Luka Modrić koštao je 30 milijuna eura, dok se najviše trošilo u sezoni 2009./10. kada je na odštete potrošeno 257.4 milijuna.

>> Sve odštete pogledajte na portalu Goal.com

>> Novi veznjak na Santiago Bernabeu: Do sada sam s Realom igrao samo u video igrama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije