Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao glasine

Ronaldinho: Nisam iz Barcelone otišao zbog Guardiole

\'Barcelona\'s Brazilian Ronaldinho (R) talks to Real Madrid\'s David Beckham during their First Division soccer match at Madrid\'s Santiago Bernabeu stadium, April 25, 2004. REUTERS/Andrea Comas REUT
Reuters
14.05.2013.
u 18:57

- Leonardo mi je u Milanu omogućio puno slobode na travnjaku. Ali nije bilo nikakvih ponuda PSG-a

Nekoć najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho odbacio je česta nagađanja da je Barcelonu napustio zbog dolaska Pepa Guardiole.

- Trener s kojim sam najbolje radio bio je Rijkaard. On je taj koji poznaje ovu prekrasnu igru i karakteristike igrača. Imao je veliko poštovanje spram nas. Nakon njega na klupu je došao Guardiola, ali nisam zbog njega otišao. Svaki put kada smo se sreli osjećao sam nevjerojatno zadovoljstvo. On je sjajan trener, koji će definitivno povećati kvalitetu Bayerna – rekao je Ronaldinho u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Demantirao je i tvrdnje da ga je Leonardo, koji ga je vodio u Milanu, htio dovesti u PSG.

- On je oduvijek bio obiteljski prijatelj. U Milanu mi je omogućio puno slobode na travnjaku. Ali nije bilo nikakvih ponuda PSG-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije