Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DIRAJU GA SANKCIJE

Roman Abramovič kupuje klub u kojem je trener bivši vatreni! "Pregovori su počeli"

23.03.2022.
u 23:03

Mediji donose vijest da su pregovori između vlasnika i Abramoviča već započeli. U prilog tome ide činjenica da je 21. ožujka njegova jahta uplovila u zemlju.

Roman Abramovič najbolji je primjer nedjelovanja sankcija na ruske oligarhe jer bez obzira na sve mjere koje su poduzete protiv njega, ima milijarde na računima i prvi je u redu za kupovinu turskog kluba Goztepea.

Iako je morao prodati Chelsea te se našao u društvu sedmorice oligarha kojima je britanska vlast nametnula sankcije, "vozika" se u jahti od nekoliko stotina milijuna eura i sad pregovara u Turskoj oko kupovine kluba čiji je trener Stjepan Tomas, bivši vatreni.

Mehmet Sepil trenutni je vlasnik Goztepea, a najavio je da će napustiti klub na kraju sezone. I turski mediji donose vijest da su pregovori između njega i Abramoviča već započeli. U prilog tome ide činjenica da je 21. ožujka njegova jahta uplovila u Tursku.

Foto: Reuters

Goztepe iz Izmira pet je sezona turski prvoligaš, a ove se nalazi u grčevitoj borbi za ostanak. Trenutno je 18. s 27 bodova, a to je čak osam manje od sigurne zone.

Tomas je preuzeo klub 9. ožujka, a u prva dva kola nije uspio napraviti rezultatski pomak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Očajni Rusi u invaziji na Ukrajinu više ne biraju mete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije