Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako ga uopće bude

Roland Garros još jednom dobio novi termin

Tenis/Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
24.04.2020.
u 10:41

Tako bi se izbjeglo preklapanje s poznatom automobilističkom utrkom 24 sata Le Mansa, ali i otvorio prostor da se možda održe i turniri u Rimu i Madridu

Nakon što su organizatori Roland Garrosa, zbog pandemije koronavirusa, prvotno pomaknuli taj turnir za 20. rujna, sada je stigla nova odgoda.

Ovaj put su čelnici jedinog Grand Slam turnira na zemljanoj podlozi malo više surađivali s vodstvom ATP-a (koje upravo radi korigirani raspored teniske sezone), pa je usuglašen novi termin, tjedan dana kasnije. U toj varijanti Otvoreno prvenstvo Francuske u Parizu počelo bi 27. rujna a završilo 11. listopada. Naravno, ako ga uopće bude...

S novim terminom izbjegava se preklapanje s poznatom automobilističkom utrkom 24 sata Le Mansa, ali i otvara prostor da se nakon završetka US Opena (13. rujna), u dva tjedna, možda održe još neki turniri na zemlji, kao što su Rim i Madrid, primjerice. Tako bi Roland Garros ipak imao neku uvodnu sezonu na zemlji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije