Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniori

Roland Garros: Borna Ćorić u polufinalu

Borna Ćorić (1)
Igor Kralj/Pixsell
06.06.2013.
u 14:41

Čorić je u četvrtfinalnom ogledu svladao Čileanca Guillerma Nuneza sa 6:2, 6:3.

Iako su naši predstavnici na drugom Grand Slamu sezone razočarali, dojam uvelike popravljaju naši juniori. Naime, 16-godišnji Borna Ćorić plasirao se u polufinale ovogodišnjeg Roland Garrosa. Ćorić je u četvrtfinalnom ogledu svladao Čileanca Guillerma Nuneza sa 6:2, 6:3.

Za finale Ćorić će igrati protiv pobjednika susreta između još jednog Čileanca Christiana Garina i domaćeg predstavnika, Francuza Calvina Hemeryja. 

Ćoriću je ovo drugi Grand Slam finale ove godine u Melburneu je ispao od Australca Thanasa Kokkinakisa 

U konkurenciji juniorki naša 15-godišnja Ana Konjuh, koja je prva nositeljica u ovim trenucima igra svoj meč četvrtfinala protiv Ruskinje Darje Kasatkine. Konjuh je početkom ove godine već osvojila juniorski Australian Open, i pojedinačno i u paru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije