Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U AUSTRIJI

Roko Šimić opet trpa: Zabio dva komada i postao treći strijelac lige

Atletico Madrid U19 v Salzburg U19 - UEFA Youth League - Semi Final - Colovray Sports Centre
Foto: Jonathan Moscrop
1/4
03.05.2022.
u 20:42

Šimić je trenutačno na 16 ligaških pogodaka te je treći strijelac druge austrijske lige. Ispred njega su samo Tabaković iz Austrije Lustenau koji je zabio 24 gola i Ronivaldo iz Wackera koji je dao 19 pogodaka.

Roko Šimić, mladi U21 hrvatski nogometni reprezentativac, postigao je nove golove u dresu austrijskog drugoligaša Lieferinga.

U dvoboju 26. kola tamošnje druge lige Juniors OO je kao domaćin pobijedio Liefering s 4-3, a dva pogotka za goste postigao je 18-godišnji Šimić. U 51. minuti je dao gol za smanjenje na 1-2, dok je u 72. zatresao suparničku mrežu za 2-4.

Šimić je trenutačno na 16 ligaških pogodaka te je treći strijelac druge austrijske lige. Ispred njega su samo Tabaković iz Austrije Lustenau koji je zabio 24 gola i Ronivaldo iz Wackera koji je dao 19 pogodaka.

Inače, Šimić je s ova dva pogotka došao do ukupno 28. gola ove sezone. Osim šesnaest u prvenstvu po šest ih je dao za mladu momčad RB Salzburga u Ligi prvaka mladih, koja je igrala finale protiv Benfice, kao i šest za Hrvatsku U21 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

>> Ćirin emotivan govor:

Komentara 2

KJ
kjlćllk
22:06 03.05.2022.

Uistinu je treći najbolji strijelac u drugoj austrijskoj ligi, pa kakvi su ovo članci...

DM
drago.miota
07:16 04.05.2022.

ma koje gluposti 2 austriska liga pa da je u prvoj ajde ko vam plača za ove članke tata Dario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije