Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepo o prijatelju

Rodman: Veliki vođa Kim Jong-un želi samo razgovarati

'North Korean leader Kim Jong-Un (C), his wife Ri Sol-Ju (L) and former NBA basketball player Dennis Rodman clap during an exhibition basketball game in Pyongyang in this undated picture released by N
'KCNA'
14.04.2013.
u 21:57

- U Sjevernu Koreju vraćam se 1. kolovoza. Družit ću se sa svojim prijateljem Kim Yong-unom i dobro se zabaviti

Bivši košarkaš Dennis Rodman nedavno je boravio u Sjevernoj Koreji, iz koje se u SAD vratio pun pozitivnih dojmova. Rodman je nakon povratka govorio samo lijepe stvari o korejskom vođi Kim Yong-unu.

- U Sjevernu Koreju vraćam se 1. kolovoza. Družit ću se sa svojim prijateljem Kim Yong-unom i dobro se zabaviti - kazao je Rodman bez obzira na prijetnje SAD-u koje posljednjih desetak dana dolaze iz Pyongyanga.

- I Rusija je u prošlom stoljeću prijetila SAD-u. Kim samo želi biti voljen. Želi sjesti i razgovarati - tvrdi Rodman o svom prijatelju, velikom ljubitelju američke košarke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije