Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj velike karijere

Roddick odlazi u mirovinu: Osjećao sam se kao da imam 12 godina

'USA\'s Andy Roddick reacts against Spain\'s Rafael Nadal during day two of the Barclays ATP World Tennis Tour Finals at the O2 Arena, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Anthony DevlinPress Association/Pixsell'
06.09.2012.
u 08:47

Amerikanac je i osvojio prvi set, no ostatak meča pripao je Argentincu. Šokantnu i iznenađujuću vijest o odlasku u mirovinu objavio je na presici nakon pobjede nad sunarodnjakom Rhyneom Williamsom u 1. kolu US Opena.

Argentinac Juan Martin Del Potro pobijedio je Andyja Roddicka (6:7(1), 7:6(4), 6:2, 6:4) u osmini finala US Opena te tako Amerikanca poslao u tenisku mirovinu. 

Meč je u utorak zbog kiše bio prekinut u tie-breaku prvog seta, nakon što je Roddick osvojio prvi poen. Amerikanac je i osvojio taj set, no ostatak meča pripao je Argentincu.

Šokantnu i iznenađujuću vijest o odlasku u mirovinu objavio je na presici nakon pobjede nad sunarodnjakom Rhyneom Williamsom u 1. kolu US Opena.

− Prvi put ne znam što bih rekao, gdje bih počeo... Ovo je bilo poput sna. Sretan sam i zadovoljan i nadam se da ću jednoga dana opet doći ovdje i sve vas vidjeti - govorio je Roddick na kraju meča i zaplakao. Plakala je na tribinama i njegova supruga Brooklyn Decker.

− Ovaj tjedan osjećao sam se kao da ponovno imam 12 godina. Kao da se igram u parku. Bilo je zabavno. Hvala svima, mom timu, mojoj obitelji... − dodao je Roddick.

Roddick je u karijeri osvojio 32 ATP turnira, među kojima je i naslov na US Openu 2003. godine, njegov jedini osvojeni Grand Slam turnir.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije