Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ZA ŽUTOGA

Robert Prosinečki dobio otkaz u Turskoj, nevjerojatno koji mu je susret presudio

Zenica: Trening nogometnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine
Armin Durgut/PIXSELL
25.11.2020.
u 16:20

- Ovo je težak poraz za klub, bit će posljedica - rekao je ljutiti Prosinečki nakon utakmice, a posljedica je bila - njegov otkaz.

Robert Prosinečki dobio je otkaz u Denizlisporu nakon  što je ispao od trećeligaša.  Denizlispor je u utorak ispao iz Kupa nakon što ga je trećeligaš Turgutluspor pobijedio 2-1 na domaćem terenu.


- Ovo je težak poraz za klub, bit će posljedica - rekao je ljutiti Prosinečki nakon utakmice, a posljedica je bila - njegov otkaz. 

Podsjetimo, 'Žuti' je u Turskoj skoro pa domaći, a u bivšem klubu Kayserisporu, kojega je vodio prošle sezone, su ga obožavali.Tamo ga je od ispadanja iz lige spasila odluka za zelenim stolom pa je Prosinečki mijenjao klub. Bivši hrvatski reprezentativac je na klupu turskog prvoligaša došao u kolovozu ove godine.

Nažalost, nako što ga je prošle sezone spasilo poništavanje sezone zbog koronavirusa, Robiju ova godina nije ništa bolje krenula. U prvom kolu je doživio debakl kada ga je  Göztepe deklasirao s 5:1, a loši rezultati su se nastavili i dalje. Nakon osam kola skupio je tek pet bodova sa samo jednom pobjedom, dva remija i pet poraza što ih je bacilo na predzadnje mjesto. 

Doduše, borba u najboljoj turskoj ligi, iako za opstanak, mu vjerojatno i ne bi presudila, ali poraz od trećeligaša, ispadanje iz Kupa, e to, to je već presudno.

Ključne riječi

Komentara 4

ME
medvedgrad
17:16 25.11.2020.

Koji stručnjak hahaha

NI
niko63
16:31 25.11.2020.

Pa što se ima čuditi ako te trećeligaš izbaci.

DE
DeGogi
17:26 25.11.2020.

U Dinamo, a Zoki doma k bratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije