Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari video čini čuda

Neobična snimka Zlatana Ibrahimovića 'srušila internet'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.05.2017.
u 12:09

Ibrahimović se trenutačno oporavlja od ozljede i operacije križnih ligamenata desnog koljena, zbog čega je propustio završnicu sezone svog Manchester Uniteda.

Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih igrača današnjice. Sjajan nogometaš, koji često privlači pozornost ispadima izvan travnjaka, poznat je i po tome što ne priznaje autoritete i sam za sebe tvrdi da je najveći. Zbog toga možda nije uspio u Barceloni jer se nije podredio čak ni velikom Messiju. Međutim, i on ima svog idola, igrača kojem se divio i kojem priznaje da je bolji od njega.

– Brazilac Ronaldo bio je fenomenalan. Mogao je na travnjaku činiti čuda, izvodio je čarobne stvari. Nikad nisam vidio takvog igrača, rekao je Ibra pa dodao:

– Kad sam bio mlad, stalno sam ga gledao, uživao i sam sebi govorio da želim postati poput njega. Igrač koji stvara razliku na terenu. Da, mogu reći da je on moj idol, rekao je Ibrahimović.

I baš se ovih dana na internetu pojavila snimka njih dvojice zajedno na travnjaku. Doduše, radi se o nečemu što je staro, ali što su mediji ponovno aktualizirali. S obzirom na reakciju navijača, čini se da ga mnogi dosad nisu pogledali.

Ronaldo je bio u dresu Milana, a Ibrahimović u Interovu.  Rijetko kada se može vidjeti snimka na kojoj se švedski napadač nekome divi, a upravo na ovoj u Ronalda je gledao gotovo zaljubljeno. Nije skidao pogled s njega.

Stoga ne treba čuditi da je video ''srušio internet'', svi su željeli pogledati kako to izgleda kad samodopadni Ibrahimović u nekoga gleda kao u Boga... 

Inače, Ibrahimović se trenutačno oporavlja od ozljede i operacije križnih ligamenata desnog koljena, zbog čega je propustio završnicu sezone svog Manchester Uniteda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije