Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPISAO ASISTENCIJU

Murić debitirao za Ajax: Pljeskalo mi je 40.000 ljudi, imao sam malu tremu...

Robert Murić
Foto: Facebook
22.02.2016.
u 18:19

– Ovaj ću nastup pamtiti cijeli život. Konačno sam dočekao šansu da igram u prvoj momčadi i odmah sam je iskoristio. Pokazao sam da mogu igrati na toj razini

Robert Murić jučer je upisao prve službene minute u dresu Ajaxa te odmah navijače kupio fantastičnim potezom – asistencijom Davyju Klaassenu za pobjedu od konačnih 3:0 nad Excelsiorom. Hrvatski nogometaš u igru je ušao u 82. minuti, a samo tri minute poslije svojim potezom digao je na noge Amsterdam Arenu!

– Joj, super osjećaj. Svi me hvale, svi me zaustavljaju i čestitaju mi na toj predstavi. Suigrači su me nahvalili odmah u svlačionici, trener Frank de Boer također. Ali, život ide dalje, treba nastaviti ovako – kvalitetno raditi, igrati dobro i dokazivati se – javio se za Goal iz Amsterdama Robert Murić, pa nastavio:

– Sada sam opet u kadru druge momčadi, ali vjerujem da ću uskoro dobiti još prilike igrati među seniorima Ajaxa.

Kako su ga prihvatili navijači?

– Ma ovaj ću nastup pamtiti cijeli život. Konačno sam dočekao šansu da igram u prvoj momčadi i odmah sam je iskoristio. Pokazao sam da mogu igrati na toj razini. Prilikom ulaska na travnjak, pljeskalo mi je 40 tisuća gledatelja, dali su mi veliku podršku. Trema? Pa bilo je malo treme, ali samo u situaciji dok sam čekao zamjenu kraj aut-linije. No, čim sam ušao na teren, ona je odmah nestala.

Je li zadovoljan svojim igrama ove sezone?

– Jako sam zadovoljan, stvarno se dobro osjećam i dobro igram za drugu momčad Ajaxa. Ove sezone skupio sam 22 prvenstvena nastupa, postigao šest pogodaka, a asistirao  sam čak 11 puta. Igram redovito, uvijek na desnom krilu. Navikao sam se na život u Amsterdamu, naučio jezik, pa je sada sve puno bolje nego po mom dolasku u Nizozemsku.

Ipak, Robert Murić svoj će debi zauvijek pamtiti i po obiteljskoj tragediji...

– Nažalost, preminula mi je baka kojoj najviše posvećujem ovu asistenciju. Njoj i svojoj obitelji – završio je Robert Murić.

>> Na Goalu pročitajte što je još rekao Robert Murić

>> Murić asistent u debiju za Ajax, Kalinić donio pobjedu Fiorentini

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar peet
peet
21:07 22.02.2016.

vauuuu...sad ce tovari i bud bez buducnost drk-ti od srece

KA
kajinx
13:03 23.02.2016.

Važna vijest za mrzitelje hrvatskog nogometa: FK Vozdovac 2-1 Surdulica

MI
mirko0410
16:53 23.02.2016.

odabrao je svoj put, možda teži ali njegov izbor i ja mu želim da uspije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije