Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra ponuda

Robert Moreno je novi Monacov trener

Robert Moreno
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.12.2019.
u 21:35

Nakon što sam napustio reprezentaciju, dobio sam brojne ponude, a Monacov projekt je bio onaj s najboljim uvjetima i garancijama. Uvjeren sam kako ću ovdje rasti i kao trener i kao osoba - izjavio je Moreno

Donedavni vršitelj dužnosti izbornika španjolske nogometne reprezentacije Robert Moreno (42) novi je trener francuskog prvoligaša Monaca s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

- Nakon što sam napustio reprezentaciju, dobio sam brojne ponude, a Monacov projekt je bio onaj s najboljim uvjetima i garancijama. Uvjeren sam kako ću ovdje rasti i kao trener i kao osoba - izjavio je Moreno.

Monaco je u subotu je iznenađujuće otpustio Leonarda Jardima (45)  s pozicije trenera i to tjedan dana nakon što je u svom posljednjem ovogodišnjem nastupu Monaco svladao Lille s uvjerljivih 5-1.

Moreno je od ožujka do studenoga ove godine vršio dužnost španjolskog izbornika tijekom odsustva Luisa Enriquea, dok do sada samostalno nije vodio niti jednu momčad već je bio asistent Luisu Enriqueu u Romi (2011-12), Celti (2013-14), Barceloni (2014-17) i na klupi Španjolske (2018-19).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije