Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljen na Koševu

Robert Jarni novi trener Sarajeva

Robert Jarni
Marko Lukunic/PIXSELL
02.12.2013.
u 12:15

- Koševo mi nikada nije bilo drago. Često smo na njemu gubili i znao sam dobivati batine - rekao je Jarni.

Robert Jarni novi je trener Sarajeva. Bivši trener Hajduka i Istre s BiH prvoligašem potpisao je ugovor na godinu i pol.

- Dogovorili smo se za deset minuta. Vidio sam da je klub u proteklom razdoblju napravio iskorak s kakvim se ne mogu pohvaliti klubovi u okruženju - rekao je Jarni na predstavljanju.

Usporedio je Sarajevo s Hajdukom, svojim bivšim klubom.

- Obje momčadi žele trofeje. Napravit ću sve da to napravimo i to je za mene veliki izazov. Igrat će oni koji su u najboljoj formi, a greške ne opraštam.

Prisjetio se igračkih dana i gostovanju na Koševu.

- Koševo mi nikada nije bilo drago. Često smo na njemu gubili i znao sam dobivati batine. No, ljudi su ovdje otvoreni, dragi i duhoviti. Fanatici su kad je u pitanju navijanje.

>> 'Sreća da igramo protiv Islanda jer inače ne bi imali šanse za SP'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije