Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA

Ring za spektakl je spreman!

Final fight arena (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/11
09.03.2012.
u 23:44

Dok Mirko Filipović i Ray Sefo hvataju san i potreban odmor za subotnji okršaj, u Areni se radi punom parom. Večer uoči borilačkog spektakla radnici su postavili ring u kojem će Cro Cop pokušati karijeri zaključiti pobjedom.

Komentara 2

PR
prodigy
09:11 10.03.2012.

E da mi Slovenci imamo takvog borca svi bi išli na borbu kod kuče. Kod nas 5 puta se napune stožice od Zaveca koji je daleko od najboljeg u svojoj kategoriji u svoje najbolje vrijeme. Ljudi ga časte samo zbog medija, imalo ga u svakoj 2 reklami. UFC, PRIDE kod nas osim nešto mladih nije tako popularan, normalno kad ga ne kažu po TVu, sad s nešto počeli, za 15 godina če svi znati za UFC i slične a boks če biti u zatonu. Žao mi Filipoviča, koji bi zaslužio borbu na maximiru.

ŠE
šestnapet
21:54 10.03.2012.

joj nemoj mi spominjat mi slovenci kaj vi kakvi borilacki sportovi u slo slovenci meceve rjesavaju arbitrazom i vuku eu za rukav tuti kaj je slovenija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije