Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike Messiju i društvu

Dok Rimljani i Talijani slave, Španjolci opalili po Barci: "Debakl bez isprike"

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.04.2018.
u 10:07

Talijanski mediji hvalospjevima su ispisali velik Romin trijumf, dok španjolski mediji nisu štedjeli tintu i novinske retke kako bi kritizirali Barcinu igru

Barcelona je u Rim došla s prednošću od 4:1 iz prve utakmice i već je jednom nogom praktički bila u polufinalu Lige prvaka.

Gotovo su svi bili uvjereni kako će Katalonci lagano završiti tu priču, osim navijača Rome koji su se nadali čudu. I ono se dogodio.

Lionel Messi
1/16

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala LP-a na prepunom Olimpicu Roma je pobijedila Barcelonu s 3:0. U Rimu se noćas nije spavalo...

Talijanski mediji hvalospjevima su ispisali velik Romin trijumf, dok španjolski mediji nisu štedjeli tintu i novinske retke kako bi kritizirali Barcinu igru.

Sport traži razloge Barcina poraza i piše "Debakl bez isprike". Mundo Deportivo na naslovnicu je stavio "Pad u Rimu", dok je Marca na naslovnici uz slike razočaranog Messija i Cityjeva menadžera Pepa Guardiole izbacila naslov "Potpuni debakl u Europi". Sličnu poruku objavio je i sportski dnevnik As. 

Svi talijanski mediji slave Rominu pobjedu i plasman u polufinale Lige prvaka. Na naslovnicama dominiraju fotografije slavlja Di Francescove družine. Gazzetta dello Sport opalila je naslov "Carski!" a jednostavan je bio i onaj Corriere dello Sport – "Roma mitski". Sa sličnim naslovom izašao je i francuski L'Equipe – "Romantada".

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:28 11.04.2018.

Zasluženo!!! Bravo!!! Ali ima nešto gorko u ovoj utakmici??? Koda je Dogovoreno???? Nešto nije u redu??? Netko vrti Nogometom u Evropi velike Pare!!!!

DH
dalibor.hren
17:35 11.04.2018.

Koeficijent je bio abnormalan.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije