Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez trofeja

Pali u depresiju: Dinamovci u suzama nakon promašene sezone

Tuga Dinamovaca
Foto: HRT Screenshot
1/6
31.05.2017.
u 23:28

Poraz je najemotivnije doživio Soudani koji je sjedio na igralištu i zaplakao.

Dinamova momčad vjerovala je kako u Kupu može isprati gorak okus nakon posrtaja u prvenstvu, no Riječani su ponovno bili bolji te su zasluženo slavili u Varaždinu sa 3:1.

Ambijent na finalnoj utakmici bio je sjajan, obje momčadi imale su snažnu podršku svojih navijača, a posebno upečatljiv bio je trenutak koji su zabilježile HRT-ove kamere po svršetku susreta. Igrači zagrebačke momčadi pali su u depresiju i u nevjerici su gledali kako njihovi suparnici slave i podižu Rabuzinovo sunce.

Poraz je najemotivnije doživio Soudani koji je sjedio na igralištu i zaplakao. Sve su govorili i pogledi Schildenfelda, Olma i Henriqueza, a potpuno izgubljeno djelovao je Ćorić koji nije nastupio zbog trzavica s trenerom Petevim. 

Tuga Dinamovaca
1/6

Komentara 16

Avatar cluesblues
cluesblues
00:43 01.06.2017.

meni je jedino zal soudanija i olma, odlicni igraci okruzeni hrpom mediokriteta vodjenih totalnim trenerskim neznalicom - njih dvojica jedini zasluzuju prolaznu ocjenu, ostali ne zasluzuju ni place uopce, a vecina niti dinamov dres (ne zbog truda, nego zato jer nisu materijal za dinamo)...a kaj reci o takvom petevu? dok corica na treninzima uigrava za beka u prvoj mu igraju bezvezni pavicic i machado, jedan nije igral cijelu sezonu a drugi je dokazano najlosiji veznjak u hnl-u - cim sam videl tu dvojicu u startnoj znal sam da ovo danas gubimo - i onda umjesto da petev dobije cipelu, po rijecima "savjetnika" ostaje i iducu sezonu - dakle rijeka je vec sad dobila najvece pojacanje, (ko prosle sezone andrijasevica...)

Avatar petrolio
petrolio
08:14 01.06.2017.

čestitke rijeci, ali jedini razlog za njihovu dvostruku krunu ove godine nije neka njihova ekstra klasa, nego što je dinamo bio jako, jako loš...petev je teška prevara od trenera jer s ovim igračima dinama bi kek sigurno bio prvak...dakle nijee toliko problem u nekakvom slabijem kadru dinama, nego u trenerskom rukopisu, a kod dinama on ne postoji, to su samo žvrljotine trenerske neznalice koji je uspio ugušiti igračke kvalitete sammira, čorića itd.

KU
kupatilo
00:04 01.06.2017.

dinamo los ali ni rijeka nije nesto bolja.Iskoristilisu suplju i sporu odbranu dinama a protiv ozviljnih ekipa nemaju nikakve sanse.Zasluzeo su prvi al prvenstveno zbog dinamove slabosti a ne svoje neke kvalitete.Bez Keka bi bili Cibalija.Svejedno cestitam im kao dinamovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije