Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme

Rijeka uvjerljiva protiv Astre, Lokomotiva remizirala s prvakom Švedske

Florentin Matei
Goran Kovačić/PIXSELL
27.06.2017.
u 21:04

Izabranici Matjaža Keka uvjerljivo su pobijedili rumunjsku momčad - 3:1.

Hrvatski prvak Rijeka odigrala je i treću utakmicu na pripremama u Kranjskoj Gori. Nakon pobjede protiv Rabotničkog (2:0) i remija s Triglavom (1:1) izabranici Matjaža Keka uvjerljivo su pobijedili rumunjsku Astru - 3:1.

Mario Gavranović pogodio je za vodstvo u osmoj minuti, a potom je dvaput zabio Florentin Matei (u 23. i 43. minuti). Rumunji su poraz ublažili pogotkom u 90. minuti.

Rijeka je počela susret u sljedećem sastavu: Prskalo - Ristovski, Župarić, Elez, Vešović - Bradarić, Mišić - Gorgon, Gavranović, Matei - Heber.

Dodajmo kako je Lokomotiva remizirala u gostima kod švedskog prvaka Malmöa (1:1). Domaćin je poveo u 40. minuti preko Cibickog, a Marko Kolar je u 55. minuti postavio konačan rezultat.

Lokosi su počeli u ovom sastavu: Šemper, Soldo, Majstorović, Kolinger, Karačić, Šunjić, Jakić, Kolar, Majer, Babić, Radonjić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije