Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK NA RUJEVICI

Rijeka uoči derbija: Navijači, molimo suzdržite se od prekomjerne alkoholiziranosti

Goran Kovacic/PIXSELL
08.12.2021.
u 14:05

"Molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor."

Rijeka i Osijek danas na Rujevici (17 sati) igraju zaostali susret 14. kola HNL-a. Ovo je susret vodećih momčadi na ljestvici pa se radi o utakmici koja će odrediti tko će biti na vrhu HNL-a. Riječani su uoči susreta objavili obavijest za navijače koju prenosimo u cijelosti.

"Nakon odrađene kazne i odigrane utakmice s NK Hrvatski dragovoljac bez nazočnosti gledatelja na našem stadionu slijedi utakmica protiv našeg sportskog rivala NK Osijek i, što je najvažnije, povratak naših vjernih navijača na tribine, a samim time i toliko potrebne podrške za naš klub u borbi za vrh tablice.

Ulazi na stadion otvaraju se u 16 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ na zapadnim je blagajnama na dan utakmice u vremenu od 14 sati, a na istočnim blagajnama od 15:30 sati.

S obzirom na to da su zbog događaja na utakmici protiv Hajduka rigorozno kažnjeni neodgovorni pojedinci, a isto tako i svi naši vjerni navijači i naš klub, molimo i pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u smislu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja stadiona za gledatelje.

Vjerujemo u naše vjerne navijače sa željom da se utakmica, kao i nebrojeno puta do sada, odigra u pozitivnom ozračju i korektnom navijanju. Pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju te svojim gromoglasnim navijanjem vode naše igrače do nove pobjede i potvrde prvog mjesta na tablici jer 'Rijeka je najbolje od svega'", stoji u objavi Rijeke.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:03 08.12.2021.

"Molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranost....." Dragi navijači, možete biti umjereno alkoholizirani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije