Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Lokomotiva tek do boda kod kuće protiv Belupa

Lokomotiva Slaven Belupo
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/7
30.11.2018.
u 19:58

Tomićeva momčad tako je ostala bez pobjede i u trećoj uzastopnoj utakmici

Nakon što je Istra na Aldo Drosini izgubila od zaprešićkog Intera (0:2), u drugom dvoboju 16. kola Prve HNL Lokomotiva i Slaven Belupo podijelili su bodove u Kranjčevićevoj odigravši 1:1, piše Goal.

Gosti su u susret ušli osokoljeni izborenim remijem na Poljudu gdje su prošle nedjelje odigrali 2:2 s Hajdukom u premijernom nastupu Vedrana Purića u ulozi trenera. Purić je momčad preuzeo od Tomislava Ivkovića te se pokazao kao solidna zamjena obzirom da je i u drugoj utakmici uspio ostati neporažen.

Njegova momčad pružila je dobar otpor drugoplasiranoj Lokomotivi i povela u 50. minuti golom Gordane koji je pogodio iz jedanaesterca. No, talentirani Albanac Myrto Uzuni u 80. postiže svoj četvrti gol u sezoni kojim donosi po bod svakoj momčadi.

Lokomotiva Slaven Belupo
1/6

Tomićeva momčad tako je ostala bez pobjede i u trećoj uzastopnoj utakmici i zagrebačkom Dinamu omogućila da pobjedom protiv Gorice (nedjelja, 15:00) pobjegne na devet bodova prednosti, a farmaceuti su se odvojili od devetoplasirane Istre na tri boda.
 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
20:51 30.11.2018.

HNL je sve bolja. Bilo bi dobro razmisliti o ligi 12 i kvoti za strance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije