Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušla u polufinale

Rijeka pred očima braće Mamić s ukupnih 8:1 izbacila Lokomotivu!

04.03.2015.,  Zagreb, stadion Kranjceviceva - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, NK Lokomotiva - NK Rijeka. Marin Tomasov, Lee Addy. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.03.2015.
u 19:08

Na tribinama su dvoboj pratila i braća Mamić. Inače, u posljednje tri utakmice Rijeka je Lokomotivi zabila 13 golova

Potjera u Kranjčevićevoj, tako bi mogli opisati sudar dvaju trenerskih znalaca i njihovo sučeljavanje u zagrebačkom ''studiju'', ako ćemo tako počastiti blato do koljena u Kranjčevićevoj. Lovac je bio Tomislav Ivković, hvatao je Matjaža Keka, koji je imao "fore" tri pitanja iz njihova sučeljavanja u prvom krugu na Kantridi. No, nije trajalo dugo, već nakon prvog dijela Kek je vodio sa 2:0, Ivkovićevu putu u Kup bio je kraj.

Riječani su u metropoli brzo riješili formalnost oko ulaska u polufinale kupa. Kekovi aduti bili su agresivnost, snaga i pritisak. Snalažljivi Anas Sharbini vješto je ubacio za 0:1, vragolasti Marko Vešović (kroz noge Bartolecu za 0:2), Tomasov za 0:3 i Ivančić za 0:4. Epilog je to izleta Riječana koji su spas od kvarnerske dosadne kiše tražili na drugom kraju autoceste, iza Kikovice, Oštrovice i Ravne Gore, no nisu vidjeli sunce, pokisnuli su i u Kranjčevićevoj. Korak su bliže da im u svibnju ponovo zasja – Rabuzinovo sunce. Trofej pobjednika Hrvatskog kupa već godinu dana u vitrinama na Kantridi podsjeća ih na lanjski trijumf nad Dinamom. Od tog lanjskog maksimirskog finala Kek je u 41 utakmici izgubio samo dva puta od Dinama, te po jednom u gostima kod Standard Liegea, Feyenoorda, Seville i – Lokomotive!

Isto društvo srest će se i u ponedjeljak, na istom mjestu, u borbi za pozicije koje vode u kvalifikacije Europske lige. Slijedi nova 'Potjera'...

>>Hajduk na krilima sjajnog Balića potvrdio ulazak u polufinale

Komentara 3

BI
billynik
20:03 04.03.2015.

Bijedan propagandistički članak

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:59 04.03.2015.

I šta ? Kako tvrde u N.L. i ove su godine zacementirali drugo mjesto. Nadam se i druge. Mislili kako će svake godine samo rast a zaboravili na prodaju igrača koja je neminovnost.Pa dok se novi uigraju i tako u krug.

SO
sonce
11:55 05.03.2015.

Novinar večernjega lista, takmiče se ko če napiati štogluplji članak o Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije