Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Rekorder HNL-a u neočekivanom angažmanu: Zadnji klub iz županijske lige!

Ivo Cagalj/PIXSELL
05.02.2021.
u 11:46

Riječ je o momčadi Škabrnja 91, koja nakon prvog dijela prvenstva uvjerljivo posljednja i ima tek tri boda, a pretposljednji Velebit, već ima sedam bodova više. Bit će to pravi izazov!

Pomalo neočekivane i jako interesantne vijesti dolaze nam sa županijskih terena u Zadarskoj. Rekorder HNL-a po broju utakmica koje je vodio kao trener preuzeo je posljednjeplasirani klub, takoreći "fenjeraša" Prve županijske lige. 

Mršić ima staž od 461 trenerske utakmice u hrvatskom prvoligašu. Budući da je većinom vodio klubove slabijeg HNL renomea (samo dvije sezone s Osijekom od takozvane "velike četvorke" HNL-a), ima 156 pobjeda, 133 remija i 172 poraza, a njegovi klubovi zabili su 583 i primili 618 golova. U karijeri je dosad vodio Zadar, Šibenik, Osijek, Međimurje, Istru, Varteks, Split, Imotski, Vinogradar, Primorac iz Biograda, GOŠK Gabelu i, naravno, Cibaliju koju je vodio u četjri navrata tijekom tri različita desetljeća te postigao neke od najvećih uspjeha u povijesti vinkovačkog kluba.

A sada se odlučio okušati u jednom posve drukčijem štihu nogometa, onom amaterskom. Mršić se kao trener otisnuo u 1. županijsku ligu Zadarske, i to u klub s posljednjeg mjesta. Kako je to znao raditi u HNL-u, sad i u niži rang dolazi spašavati situaciju.

Riječ je o momčadi Škabrnja 91, koja nakon prvog dijela prvenstva uvjerljivo posljednja i ima tek tri boda, a pretposljednji Velebit, već ima sedam bodova više. Bit će to pravi izazov!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
13:01 06.02.2021.

Pravo mjesto za njega , njegovo vrijeme je proslo , dolaze mladi lavovi kao Bjelica , nadam se da ce uspjeti neki aranzman tipa Jordan Ruanda ili Hajduk , ili neki drugoligas Slovenski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije