Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO STANJE

'Schumachera više ne posjećuju ni njegovi najbliži prijatelji'

Felipe Massa, Michael Schumacher
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/10
01.11.2015.
u 08:40

'Svi znaju da Michael trenutno vegetira, da je izgubio puno mišićne mase i da je vrlo mršav.'

Prošlo je već skoro dvije godine od teške skijaške nesreće slavnog Michaela Schumachera, a čini se da je stanje poprilično loše i gotovo nepromijenjeno, piše GP1.hr.

Sedmerostruki svjetski prvak je trenutno na kućnom liječenju i tjedni troškovi navodno prelaze 150 tisuća dolara. U zadnjih nekoliko mjeseci se u medijima pojavilo nekoliko suludih informacija i teorija o Schumacherovom zdravstvenom stanju, pa se obitelj odlučila na stopostotnu privatnost.

Na tom je tragu i slavni brazilski F1 novinar Reginaldo Leme koji tvrdi kako je 46-godišnji Nijemac u potpunosti izoliran od svakog doticaja medija, slavnih osoba, pa čak i prijatelja.

- Obitelj je stopirala pristup i curenje bilo kakvih informacija, pogotovo medijima. Schumachera više ne posjećuju ni njegovi najbliži prijatelji. I Felipe Massa već odavno nije bio tamo. On razumije da obitelj treba vremena za sebe.

Mediji nasilnim putem pokušavaju doći do bilo kakvih vijesti i često pribjegavaju nevjerojatnim izmišljotinama, pa je Michaelova obitelj prisiljena sudskim putem tražiti pravdu i zasluženi mir.

- Svi znaju da Michael trenutno vegetira, da je izgubio puno mišićne mase i da je vrlo mršav. No, u njemačkim novinama je izašla informacija da je težak tek 45 kilograma, zbog čega je obitelj poludjela i tužili su novinsku agenciju - kaže Brazilac i dodaje:

- Sumnjam da je ta informacija došla iz užeg obiteljskog kruga i njihovo je pravo da Michaela zaštite.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Schumacher izgubio 20 kilograma, još ne može govoriti

Komentara 48

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
09:43 01.11.2015.

A jadan čovjek :-(

DH
dalibor.hren
09:21 01.11.2015.

150.000,00$ tjedno i nema pomaka!? Tu nešto ne štima: ili Schummi nema šanse ili liječnici ne rade svoj posao! Michael, drži se!

DU
Deleted user
10:49 01.11.2015.

Želim mu oporavak, ali.... sumnjam. Bože mi oprosti, ali mislim da bi bilo najbolje i za njega i za obitelj isključiti aparate. Ovako se samo bogate liječnici i ostalo osoblje, kojima je vjerojatno jasno da tu spasa nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije