Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rehabilitacija

Schumacher izgubio 20 kilograma, još ne može govoriti

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.06.2014.
u 15:20

Svjetski prvak u ponedjeljak je prebačen iz bolnice u Grenobleu u kojoj je boravio posljednjih pet i pol mjeseci u rehabilitacijsku kliniku u Lausannei. Tijekom tog razdoblja Schumacher je izgubio 20 kilograma, ali mu na sreću mišići nisu atrofirali

Nakon jučerašnjih odličnih, ali i šturih vijesti o stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1, danas stižu malo opširnije informacije.

Michael Schumacher reagira na glas svoje supruge Corine, ali sam ne može govoriti, javlja njemački Bild.

Svjetski prvak u ponedjeljak je prebačen iz bolnice u Grenobleu u kojoj je boravio posljednjih pet i pol mjeseci u rehabilitacijsku kliniku u Lausannei. Tijekom tog razdoblja Schumacher je izgubio 20 kilograma, ali mu na sreću mišići nisu atrofirali. U izvješću dodaju i kako na trenutke uspijeva sam disati.

Rehabilitacija sedmerostrukog prvaka trajat će dugo, a obitelj je jučer uz zahvalu svima za potporu tijekom posljednjih mjeseci izrazila želju za privatnošću u ovom procesu oporavka.

>>Schumacher se probudio iz kome, prebacili ga u Lausannu

Komentara 3

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:31 17.06.2014.

Šumi BRAVO...To je znak da je oporavak krenuo...Biti će sporo ali uz liječničku i Božiju pomoć izvući ćeš se...Drž se legendo....

G8
gimli_8
20:44 17.06.2014.

Pribojavam se da Schumi ne "još" nego "više" ne može govoriti. Biti će čudo ako ikad prohoda ili progovori i riječ. Jadnik, strašno mi ga je žao, kao i njegove obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije