Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Redknapp: Stranci će pokupovati sve klubove

Harry Redknapp
Reuters
24.12.2010.
u 12:59

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, ne gleda previše optimistički na vlasničku krizu u engleskoj ligi i vjeruje da će stranci pokupovati sve klubove

U svojoj kolumni dnevnika The Sun menadžer Spursa naveo je da vlasnici Blackburna već pričaju kako će njihov klub sljedeće sezone biti barem četvrta ili peta momčad engleske Premier lige.

- Vjerujem da će uskoro svi klubovi u najjačoj engleskoj ligi biti uvlasništvu stranih milijardera, kojima je jedini cilj naslov prvaka. Posao menadžera bit će još teži jer će vlasnici tražiti naslove, a prvi može biti samo jedan, ističe Redknapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije