Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Niko i Luka mogu igrati zajedno

Harry Redknapp
AFP
21.12.2009.
u 20:03

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp za magazin Hotspur izjavio je da hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar mogu igrati zajedno u momčadi.

Kranjčar se Tottenhamu pridružio na izdisaju ljetnog prijelaznog roka, a njegov dolazak među Spurse dogodio se neposredno nakon što je Luka Modrić slomio potkoljeničnu kost desne noge u dvoboju protiv Birminghama.

Modrić se tek nedavno vratio u kadar prve momčadi, te je upisao samo jedan nastup kao zamjena. No, zato Niko Kranjčar igra u briljantnoj formi u zadnje vrijeme na poziciji lijevog veznog igrača, koju je ranije u Spursima pokrivao Modrić.

Harry Redknapp u izjavi za klupski magazin sugerira da je umjesto razmišljanja kojeg od dvojice hrvatskih reprezentativaca postaviti u prvi sastav, puno bolje pronaći mjesta za obojicu!

- Kakav ja fantastičan ''problem'' imam, ako me pitate: Luka ili Niko? Kranjčar je sjajno igrao za nas, on je vrlo kvalitetan, izvrstan igrač! S druge strane, odlično je vidjeti i da se Modrić vraća u konkurenciju. Ne vidim razloga zašto njih dvojica ne bi mogli igrati zajedno u momčadi – izjavio je Redknapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije