Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Glupost je da prodajemo Modrića i Balea

Luka Modrić
Pixsell
13.04.2011.
u 18:20

Trener Tottenhama Harry Redknapp demantirao je napise nekih engleskih medija da će Spursi na kraju sezone prodati dvojicu svojih najboljih igrača.

Spominjala su se imena Luke Modrića, Garetha Balea, te Rafaela van der Vaarta.

– Nema šanse, to je potpuna glupost. Pod ugovorom su, ne odlaze. Kada je Daniel Levy govorio o smanjenju momčadi, mislio je na igrače koji su na posudbi – rekao je Redknapp te dodao:

– Ne samo da nećemo prodavati najvažnije igrače nego ćemo tražiti još novih igrača koji će nam donijeti kvalitetu više.

Komentara 8

OB
-obrisani-
08:42 14.04.2011.

Redknapp: Najbolji Slovenski igrači nama su nedostižni jer igraju u Italiji i Njemačkoj ali nama ostaju ove vanka World Cup 2010 i vanka EU 2007 hrvatine pa očekujem da uz njih dobijem neki popust u hotelima na Hvaru za sebe, ženu i dva psa..

SA
santos008
10:38 14.04.2011.

Janez ,za dva psa ces dobiti popust a za njihove roditelje cemo da vidimo.

HR
hrvatin
22:06 13.04.2011.

Budala pijana,svog najboljeg i najopasnijeg igraca Kranjcara drzi na tribinama,a \"najbolji igrac engleske lige\" po pisanju nasih podmicenih novinara ,modric,nije ni taknuo loptu do evo sada je 63 minuta.Corluka je dobar i solidan,daje dobre lopte i u napad,ali modric ispod prosjeka kao i obicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije