Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham
Povratak na članak

Redknapp: Glupost je da prodajemo Modrića i Balea

Trener Tottenhama Harry Redknapp demantirao je napise nekih engleskih medija da će Spursi na kraju sezone prodati dvojicu svojih najboljih igrača.

Komentari 8

HR
hrvatin
22:06 13.04.2011.

Budala pijana,svog najboljeg i najopasnijeg igraca Kranjcara drzi na tribinama,a \"najbolji igrac engleske lige\" po pisanju nasih podmicenih novinara ,modric,nije ni taknuo loptu do evo sada je 63 minuta.Corluka je dobar i solidan,daje dobre lopte i u napad,ali modric ispod prosjeka kao i obicno.

VL
OB
-obrisani-
08:42 14.04.2011.

Redknapp: Najbolji Slovenski igrači nama su nedostižni jer igraju u Italiji i Njemačkoj ali nama ostaju ove vanka World Cup 2010 i vanka EU 2007 hrvatine pa očekujem da uz njih dobijem neki popust u hotelima na Hvaru za sebe, ženu i dva psa..

VL
SA
santos008
10:38 14.04.2011.

Janez ,za dva psa ces dobiti popust a za njihove roditelje cemo da vidimo.

VL
VA
Vatrenko
11:37 14.04.2011.

...i tako je otisao frustrirani Janez na piran i brckao nogama u moru u kojemu nema pravo da stavi svoj camac... isoliran od cijelog svijeta se tako frustrirao da je poceo da vredja hrvate na forumima da bar netko osijetii da ima zivine u sloveniji i da bi dobijo osijecaj da zivi jel nal forumima bar netko odgovara... Dragi Janez, nisi ti kriv... svako mora svoj kriz da nosi tako i ti svoj. nemoj se zivcirati. ako budes bio dobar i sa malo srece ces poslje smrti opet doci na svijet kao Hrvat. Ali samo ako budes dobar...

VL
OB
-obrisani-
13:17 14.04.2011.

14.04.2011. u 11:37h Vatrenko je napisao/la: Janez..ako budes bio dobar i sa malo srece ces poslje smrti opet doci na svijet kao Hrvat. Ali samo ako budes dobar... Misliš li da se reinkarniram samo kao obični Hrvat ili kao \"PRavivi Hrvat\" ? Razlika je ogromna, \"Pravi\" naime kod nas u EU važe za kriminalce i lopove a oni obični za pokradene žrtve njihove pljačke i nemočnog čekanja pred EU...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:41 14.04.2011.

Pa sad izjava ko izjava je na mjestu al ostaju nejasne dvije stvari: 1) misli li on ozbiljno il još više \"napuhava\" cijenu obojici? 2) ak misli ozbiljno ima li love za još barem 2-3 kvalitetna igrača\'

VL
TJ
TataEU-Janez
13:47 14.04.2011.

Vatrenko Štovani gospodine..moj sin već dulje vremena ima zdrastvenih problema stoga nemojte uzeti za ozbiljno to što on piše!

VL
OB
-obrisani-
15:23 14.04.2011.

14.04.2011. u 13:47h TataEU-Janez je napisao/la: Štovani gospodine..moj sin već dulje vremena ima zdrastvenih problema stoga nemojte uzeti za ozbiljno to što on piše! Tata ja imam pre svega mentalne probleme otkad sam iz balkanske Hrvatske stigao u EU Sloveniji..TiTi si me učio da sam \"Pravi Hrvat\", da se uz zastavu i Boga ako si domoljuban može ukrasti, lagati i ubiti a ovdje me u početku gledali poput divljaka dok sam nosio one šarene kockaste boje..Sada se ponašam poput domačih, dakle Europsko i kulturno i želim biti poput Jakova Faka..Nemoj se javljati tata, želim sakriti svoje jadransko balkanske korijene i vezu sa tobom..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.