Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan debijem

Rebić: Volio bih biti u kadru za Srbiju, ali konkurencija je jaka

Ante Rebić (1)
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.08.2013.
u 21:47

- Jedini nam je cilj u Lihtenštajnu bio vratiti se na pobjednički put. Zabili smo samo tri pogotka, makar smo imali dosta prilika

Ante Rebić jučer je u svom debiju za A reprezentaciju postigao vrhunski pogodak. Bolji start u reprezentaciji siguno nije ni sanjao.

- Htio bih se zahvaliti izborniku na ukazanom povjerenju i cijeloj momčadi na pobjedi. Svi su me odlično prihvatili. Izbornik mi je davao savjete prije utakmice, osjeća se kemija u reprezentaciji. Pogodak? Zabio sam već nekoliko takvih pogodaka, izgleda da me ide. Ne razmišljam uopće o tome, to dođe samo od sebe. Protiv Lihtenštajna mi je uspjelo, bilo je lijepo i presretan sam zbog debija i pogotka - rekao je Rebić.

Jučerašnja igra nije ohrabrujuća uoči gostovanja u Beogradu.

- Jedini nam je cilj u Lihtenštajnu bio vratiti se na pobjednički put. Zabili smo samo tri pogotka, makar smo imali dosta prilika. Nadam se da će se to do Srbije popraviti, ima još gotovo mjesec dana do te utakmice. Konkurencija je u napadu Hrvatske vrlo jaka. Volio bih biti u kadru, no sigurno je da stariji i iskusniji igrači imaju prednost. Od svih mogu ponešto naučiti.

>>Treba li Eduardo imati sigurno mjesto u prvih 11 reprezentacije?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije