Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasni golgeter

Treba li Eduardo imati sigurno mjesto u prvih 11 reprezentacije?

'15.10.2012. Croatia, Osijek - Qualifying match for FIFA World Cup 2014, group A, Croatia - Wales. Eduardo da Silva, Mario Mandzukic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
15.08.2013.
u 16:57

- Zabili smo dva pogotka Hrvatskoj. To je veliki uspjeh za nas, dugo nam se takvo što nije dogodilo

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je odigrala prilično loše protiv amatera iz Lihtenštajna. Iako su naši igrači pobijedili, dojam koji su ostavili protiv slabe momčadi iznimno je loš. Čak se i izbornik Lihtenštajna začudio kako su njegovi igrači odlično parirali osmoj reprezentaciji svijeta.

- Ponosan sam na svoje igrače, igrali smo odlično. Zabili smo dva pogotka Hrvatskoj. To je veliki uspjeh za nas, dugo nam se takvo što nije dogodilo - rekao je Rene Pauritsch.

Ipak, ima i jedna pozitivna stvar iz sinoćnje utakmice. Zapravo dvije, jer Rebićev debi sigurno je razveselio izbornika i sve navijače. Međutim, Edurado da Silva mora se posebno istaknuti. On je ponovno pokazao i dokazao da je najbolji golgeter ove reprezentacije i po tko zna koji put spasio reprezentaciju. Izborniku Štimcu to bi trebala biti jasna poruka da Hrvatska treba Edurada, da on mora igrati u početnoj postavi i kada mu u klubu ne ide. Jer, teško se možemo sjetiti neke njegove utakmice za Hrvatsku u kojoj je dobio pristojnu minutažu, a da je podbacio.

Nadamo se da će Eduardo u elementu biti i na susretu u Bogradu...

>>Eduardo spasio neuvjerljivu Hrvatsku od blamaže

>>Štimac: Zadovoljan sam pobjedom, Lihtenštajn me nije iznenadio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije