Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Eintrachta

Rebić: Pozove li me Kovač u Bayern teško bih tome mogao odoljeti

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.05.2018.
u 19:01

Napravili smo veliku, zaista veliku stvar, odveli Eintracht do prvog trofeja nakon 30 godina. I to će zauvijek ostati upamćeno, kao i podatak da sam velikom Bayernu zabio dva gola - rekao je Ante

Ante Rebić nova je zvijezda njemačkog nogometa. Hrvatski reprezentativac oduševio je u finalu Kupa, zabio dva pogotka u velikoj pobjedi (3:1) Eintrachta nad Bayernom, odigrao ponajbolju utakmicu karijere, odmah postao i obožavan među navijačima Eintrachta.

Koji dugih 30 godina nisu znali za trofej. Rebić je u pravo vrijeme pokazao vrhunsku formu, dokazao kako će i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji biti važna uzdanica Zlatka Dalića.

Ante Rebić
1/13

- Prošla dva dana za mene su bila čudesna, teško je sada i opisati kako se osjećam. Napravili smo veliku, zaista veliku stvar, odveli Eintracht do prvog trofeja nakon 30 godina. I to će zauvijek ostati upamćeno, kao i podatak da sam velikom Bayernu zabio dva gola. Oduševljen sam ja, oduševljeni su navijači, iza nas je jako lijepo razdoblje - rekao je Ante Rebić za Goal.

Bayernu ste zabili dva gola i kod oba ste pobjegli Bayernovoj obrani.

- Meni oduvijek najviše leže te utakmice s najjačim momčadima. Ne bih rekao da me one dodatno motiviraju, ali tu uvijek ima više prostora, tu se uvijek nekako najbolje snađem. Tako je ispalo i ovoga puta. Gledao sam kasnije snimke svojih golova, priznajem da i na internetu izgledaju sasvim dobro, haha - prisnažio je Ante.

Mats Hummels je poslije utakmice izjavio da ste brz kao strijela.

- Ja sam njega možda iznenadio brzinom, ali on je mene još više takvom izjavom. Užitak je čuti kada vas takav igrač hvali, hvala mu na tome - dodao je Ante.

Sljedeće sezone morat ćete bez Nike Kovača.

- Niko Kovač i ja smo se oduvijek dobro slagali, tako je bilo još u U-21 reprezentaciji, pa i u A vrsti. Ne znam, uživam raditi s njim, paše mi njegov stil i način rada. Zahvaljujem mu na svemu, on sada ide u Bayern, a mi ćemo vidjeti što će nam donijeti nova sezona - priznao je Ante 

Hoćete li možda i vi za njim u München?

- Ne znam, niti ne razmišljam o tome. Sada se želim samo dobro odmoriti, sezona je bila duga i naporna. A Bayern? Svi znate, teško je odoljeti pozivu velikog Bayerna. Samo za taj službeni poziv još niti ne znam - istaknuo je Ante Rebić, a cijeli intervju pročitajte na portalu Goal.

Ante Rebić
1/8

Komentara 3

DU
Deleted user
19:40 22.05.2018.

Bravo Ante kapa dolje Pravi si Imota...

IB
ibiza
22:47 22.05.2018.

ti moras pokazat kontuitet ,a ne das sada dva vrijedna gola pa onda nis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije