Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ino nogomet

Real S. slavio kod Bilbaa, Freiburg i Frankfurt bez golova

'Athletic Bilbao\'s forward Fernando Llorente reacts during the Spanish King\'s Cup final football match between Athletic Bilbao and Barcelona, at the Vicente Calderon stadium, in Madrid on May 25, 20
'RAFA RIVAS'
22.02.2013.
u 23:31

Real Sociedad slavio je kod Bilbaa s 3:1, a rezultat je bio očekivan budući su stigli kao favoriti.

Domaćini su poveli preko Gomeza nakon pola sata igre, ali je Griezmann odmah izjednačio. Gostima su slavlje donijeli Agirretxe u 67. i Vela u 76. minuti.

U prvom susretu 26. kola francuskog prvenstva Nice je kod kuće svladala Reims 2:0 te stoji na četvrtom mjestu, dok su se gosti, zasad, izvukli od ispadanja. Prvi gol postigao je s bijele točke Eysseric u 11., a Civelli pet minuta prije kraja zabio za konačnih 2:0.

Reims je posljednjih dvadeset minuta imao igrača manje, jer je Mandi dobio i drugi žuti u 69. minuti.

U prvom susretu 23. kola njemačkog prvenstva Frankfurt je kod Freiburga igrao bez postignutih golova, te prije vikenda ostaju četvrti, odnosno peti klub Bundeslige.

Francuska, 26. kolo: Nice - Reims 2:0

Njemačka, 23. kolo: Freiburg - Frankfurt 0:0

Španjolska, 25. kolo: Ath. Bilbao - Real Sociedad 1:3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije