Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Ivan Halar, Hina
Liga prvaka

Real uvjerljivo stigao do prvog slavlja u Dortmundu, asistencija Modrića

Real uvjerljivo stigao do prvog slavlja u Dortmundu, asistencija Modrića
Foto: Reuters/PIXSELL
26.09.2017. u 22:51

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka aktualni europski prvak Real Madrid je konačno, tek u sedmom međusobnom susretu u Njemačkoj, pobijedio Borussiju u Dortmundu s 3-1, a u trijumfu je asistencijom za treći gol sudjelovao i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.  

Real je poveo preko Garetha Balea u 18. minuti, a Velšanin je u 50. minuti asistirao Cristianu Ronaldu za vodstvo europskog prvaka od 2-0. Borussia se nije predavala i smanjila je golom Pierre-Emerick Aubameyanga u 54. minuti, da bi Ronaldo u 79. minuti zapečatio pobjedu Reala i to na asistenciju Luke Modrića. 

"Kraljevski klub" do večerašnjeg ogleda nikada nije pobijedio na Westfalenstadionu. U šest susreta upisao je tri pobjede i tri neodlučena ishoda uz negativnu razliku pogodaka 5-11.Borussija i Real su u skupini igrali i prošle godine i obje utakmice su završile rezultatom 2-2. Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu i dobio žuti karton, dok Mateo Kovačić nije bio u krugu kandidata za nastup zbog ozljede.

 

U drugom susretu iz skupine H Tottenham je u Nikoziji slavio s glatkih 3-0 uz "hat-trick" Harrya Kanea. Nakon dva kola londonska momčad ima dvije pobjede u ovoj "skupini smrti". 

LJESTVICA SKUPINE H:

1. Real Madrid        2    2    0    0    6-1     6
1. Tottenham          2    2    0    0    6-1     6
3. Borussia Dortmund  2    0    0    2    2-6     0
4. APOEL              2    0    0    2    0-6     0

U srijedu su na rasporedu susreti u skupinama od A do D. Derbi večeri igrat će se u Parizu gdje će u susretu 2. kola B snage odmjeriti PSG i Bayern. U drugom susretu iz te skupine sastaju se Anderlecht i Celtic. U skupini A igrat će Basel - Benfica, te CSKA - Manchester United, u skupini C sastaju se Atletico Madrid - Chelsea, te Karabag - Roma, dok skupina D donosi dvoboje Sportinga i Barcelone, te Juventusa i Olympiacosa.

 

Komentara 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:28 26.09.2017.

Modrić je legenda!

DU
Deleted user
22:39 26.09.2017.

Modrić je čudo!!!!!!!!! Sjećaju li se u uličnoj prčiji da su ga odbili jer nije bio dobar za uličnu prčiju. Sjećate li se??????? Možete li se sjetiti???????? Luka piški po ulici.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:00 26.09.2017.

Nemrem niš najti kako je danas odigrala naša hrvatska modra svetinja Dinamo. Znam da se isplati uplatiti kvotu na plus 3 gola za protivnika ali nemrem najti rezultat u Ligi Prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije