Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Real uvjerljivo stigao do prvog slavlja u Dortmundu, asistencija Modrića

Kraljevski klub slavio je sa 3:1 pogocima Balea i Ronalda (2) dok je za domaće pogodio Aubameyang.

Komentari 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:28 26.09.2017.

Modrić je legenda!

VL
DU
Deleted user
22:39 26.09.2017.

Modrić je čudo!!!!!!!!! Sjećaju li se u uličnoj prčiji da su ga odbili jer nije bio dobar za uličnu prčiju. Sjećate li se??????? Možete li se sjetiti???????? Luka piški po ulici.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:00 26.09.2017.

Nemrem niš najti kako je danas odigrala naša hrvatska modra svetinja Dinamo. Znam da se isplati uplatiti kvotu na plus 3 gola za protivnika ali nemrem najti rezultat u Ligi Prvaka.

VL
BE
bendzola
12:53 12.10.2017.

Naravno da se sjećamo... i za to im je kriv Mamić... I radi toga Dinamo i Mamić su mafija... A to šta oni najbolje igrače prodaju za kikiriki - i za to je kriv Mamić... užas...

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:42 26.09.2017.

Pustimo Modrića i Madrid nego se ponosimo sa našim Zagrebom. U europsko susjedstvo u Maribor dolaze tek FC Liverpool, Sevilla CF i Spartak a u našu balkansku metropulu jesen pridonosi NK Cibaliju, NK Rudeš i Šabana Šaulića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.