Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostigao Barcu

Real razbio Granadu, Kovačić na rođendan odigrao cijeli susret

Mateo Kovačić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
06.05.2017.
u 22:34

Osim Modrića, izostali su i Ronaldo, Kroos i Marcelo dok su Benzema i Isco ušli u u igru u nastavku.

Nakon što je Barcelona na Nou Campu pregazila Villarreal (4:1) u 36. kolu španjolskog prvenstva uvjerljiv je bio i Real Madrid. Kraljevski klub slavio je na gostovanju kod pretposljednje Granade sa 4:0.

Trener Madriđana, Zinedine Zidane, postavio je Matea Kovačića u početni sastav dok je Luka Modrić ostao na klupi. Mateu je to bio 69. nastup u dresu kraljevske momčadi i to na njegov 23. rođendan. Na Realovoj internetskoj stranici prisjetili su se kako je današnji slavljenik od dolaska na Santiago Bernabeu osvojio tri trofeja - Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski superkup.

Kovačić je u 45. minuti namjestio stopostotnu prigodu Lucasu Vazquezu, koji je pucao u vratara Granade.

Osim Modrića, izostali su i Ronaldo, Carvajal, Kroos i Marcelo dok su Benzema i Isco ušli u igru u nastavku.

Real je već u 11. minuti imao dva pogotka prednosti, a dvostruki strijelac bio je James Rodriguez. A onda je već do 35. minute pitanje pobjednika dvama pogocima riješio Alvaro Morata.

Barcelona i Real tako nastavljaju veliku bitku za naslov prvaka. Bodovno su poravnati (84), no Katalonci su odigrali utakmicu više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije