Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Barcelona nadigrala Villarreal, Messi zabio 51. pogodak ove sezone

Barcelona - Villarreal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.05.2017.
u 20:55

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 83. minute

U 36. kolu španjolske lige Barcelona je kod kuće pobijedila Villarreal sa 4:1. Naš Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 83. minute.

Katalonska momčad povela je pogotkom Neymara (21.) na Messijevu asistenciju. Slavlje domaćina trajalo je samo deset minuta, Villarreal je izjednačio pogotkom Bakambua.

U posljednjoj minuti prvog poluvremena Barcelona je ponovno došla u vodstvo. Messi je pucao sa 16 metara, a lopta je pogodila jednog igrača Villarreala, promijenila smjer i završila u mreži Andrésa Fernándeza.

Igrači Luisa Enriquea i u nastavku su tražili pogodak. Gledatelji na Nou Campu čekali su sljedeći pogodak do 69. minute. Suarez je iz kontranapada zabio za 3:1.

Pobjedu Barcelone potvrdio je Messi pogotkom s bijele točke u 82. minuti. Argentincu je to bio 51. pogodak ove sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije