Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA 3:0

Rakitić zabio Espanyolu, Barcelona i dalje za petama Realu

Barcelona - Espanyol
Foto: Reuters
1/7
29.04.2017.
u 22:33

Barcelona je nakon 35 kola ima 81 bod kao i Real, no Madriđani imaju utakmicu manje.

Barcelona je pobjedom nad Espanyolom (3:0) ostala za petama Realu, a gol je zabio i naš Ivan Rakitić.

Hrvatski veznjak u strijelce upisao se u 77. minuti. Messi ga je idealno poslužio, a Rakitić lijevom nogom pogodio suprotni kut.

Preostala dva gola na utakmici zabio je Luis Suarez, i to oba nakon greške domaće obrane. Prvoga je zabio u 50. minuti nakon pogrešnog dodavanja Reyesa. Nakon toga je konačni rezultat postavio u 87. minuti nakon što su domaćini loše izbili loptu.

Barcelona je nakon 35 kola ima 81 bod kao i Real, no Madriđani imaju utakmicu manje.

Komentara 1

HR
hrvatin
02:58 30.04.2017.

Barcelona nije Realu za petama nego je ispred njega,a ta utakmica manje koju ce real igrati protiv Celte vigo je vrabac na grani sve dok se ta utakmica ne dobije a Celta vigo je izbacila reala iz kupa.Koliko je real sposoban dobivati vidjelo se i danas kad je muku mucios Valencijom a penal koji su mu sudili nebi mu ni sam kralj onako sudio kao onaj sudac koji je Neymara istjerao ni za sto samo da ne igra protiv reala.Barcelona igra jednu utakmicu vani jos protiv loseg las palmasa a real igra tri vani i dolazi mu sevilla u madrid pa ce bas biti zanimljivo vidjeti ko ce kome gledati u ledja.Realu su jedina nada sudci koji su ove godine masakrirali barcelonu samo da real bude prvi,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije