Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Real raskinuo ugovor s najvećim promašajem u povijesti kluba. Hazard završava karijeru?

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
03.06.2023.
u 21:51

Posljednji nastup pred madridskom publikom imat će sutra u utakmici protiv Athletic Bilbaa. Tamo će se oprostiti od Reala u kojem ga sigurno neće pamtiti po vrhunskim partijama

Eden Hazard (32) više nije igrač Real Madrida. S belgijskim nogometašem godinu dana prije isteka ugovora dogovoren je sporazumni raskid suradnje.  Real Madrid je večeras objavio da Eden Hazard više nije igrač španjolskog giganta. Hazard će na kraju ove sezone nakon četiri godine napustiti redove kraljevskog kluba.

- Real Madrid i Eden Hazard postigli su dogovor o raskidu suradnje 30. lipnja 2023. godine - glasi poruka iz Madrida.

- Eden je bio dio našeg kluba četiri sezone u kojima je osvojio osam trofeja. Klub njemu i njegovoj obitelji želi sve najbolje u novom poglavlju - objavio je Real.

Eden Hazard je 2019. godine stigao u Real Madrid kao veliko pojačanje. Plaćen je londonskom Chelseaju 100 milijuna eura, ali su ga ozljede uništile i nije se proslavio na Santiago Bernabeu. Zbog njih Belgijanac nije pokazao apsolutno ništa. Smatra se jednim od najvećih promašaja u povijesti kluba.

 

 

Posljednji nastup pred madridskom publikom imat će sutra u utakmici protiv Athletic Bilbaa. Tamo će se oprostiti od Reala u kojem ga sigurno neće pamtiti po vrhunskim partijama.

VEZANI ČLANCI:

Pojedini španjolski mediji navode da bi Belgijanac nakon ove sezone mogao završiti karijeru, no vidjet ćemo kakva će biti njegova odluka. Hazard je ove sezone odigrao 10 utakmica za kraljeve i postigao samo jedan gol. Ukupno je u dresu Reala odigrao samo 76 utakmica uz učinak od sedam golova i 12 asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije