Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COSTA ZA POVIJEST

Real ovo ne pamti 18 godina! Modrić glavna tema sportskog direktora

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.08.2018.
u 09:00

– Prije utakmice rekao sam da smo zadovoljni s momčadi, a jedan poraz ništa ne mijenja – rekao je Butragueño

Nogometaši madridskog Atletica u Tallinnu su pobijedili Real, gradskog rivala, s 4:2 nakon produžetka te osvojili Uefin Superkup.

Simeoneova momčad povela je najbržim golom u povijesti Superkupa jer Diegu Costi trebalo je samo 49 sekundi. Kraljevi su okrenuli golovima Benzeme i Ramosa, da bi utakmicu drugim golom u produžetke odveo Costa. U dodatnih 30 minuta igre mrežu Reala za konačnih 4:2 tresli su Saul Niguez i Koke.

– Jako smo sretni, pobijedili smo u dva finala. Žarko smo htjeli osvojiti europski trofej protiv njih – to je važno za naše samopouzdanje – rekao je Diego Costa.

Bio je to debi na klupi novog trenera Reala Julena Lopeteguija.

– U finalu onaj tko napravi više pogrešaka obično izgubi, a Atletico je stručnjak u tome. Kad smo bili na najboljoj razini, oni su došli na 2:2. Podignut ćemo se i nastaviti dalje – rekao je trener kraljeva.

Luka Modrić Real Atletico
1/7

Inače, bio je prvi finale nekog međunarodnog natjecanja koje je Real izgubio nakon 18 godina. Zaustavili su se na brojci od 13 dobivenih finala, a posljednji tko ih je dobio prije Atletica bio je Boca Juniors još 2000. godine u finalu Interkontinentalnog kupa 2000. kada je završilo s 2:1.

Luka Modrić priliku za igru dobio je od 57. minute, a baš je hrvatski reprezentativac bio glavna tema direktora kluba Emilija Butragueña.

– Ne postoji slučaj Modrić, on je nevjerojatno sretan što će i dalje igrati za nas – rekao je Butragueño koji se osvrnuo i na poraz kraljeva.

– Nije to rezultat koji smo očekivali. Bili smo bolja momčad, no poremetila nas je ozljeda Casemira. Oni su bili odlučniji u produžetku i iskoristili priliku.

Navijači Reala zazivaju pojačanja...

– Prije utakmice rekao sam da smo zadovoljni s momčadi, a jedan poraz ništa ne mijenja – zaključio je Butragueño.

Komentara 21

Avatar Golum
Golum
09:22 16.08.2018.

A Kalinic na klupi i tako ce i biti... bravo Krkane

LI
liliZG
10:41 16.08.2018.

modrić nema kome dodati loptu da zabije gol...

AG
Agricola
12:33 16.08.2018.

Ovdje opet sve puno mudraca koji na temelju jedne utakmice donose opće ocjene. Nedavno je bilo svjetsko prvenstvo i nisu naučili ama baš ništa. Sjećam se kako su govorili da će Njemačka smjeniti Lowa. Da da, zato Real je Real a Njemačka Njemačka u nogometu, zato jer donose odluke na temelju jedne utakmice, zato jer ih bezraložno hvata panika, zato jer ne shvaćaju da se ne može baš sve pobjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije