Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELI PREGOVORI

Real će ponuditi 100 milijuna eura za bivšeg igrača Barcelone

Mauro Icardi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.03.2018.
u 21:52

Navodi se kako je za 25-godišnjeg Argentinca zainteresiran i Arsenal, ali ponuda kraljevskog kluba je daleko izdašnija.

Aktualni europski nogometni prvak Real Madrid spreman je ponuditi milanskom Interu čak 100 milijuna eura za argentinskog napadača Maura Icardija.

Španjolski mediji navode kako je Realov predsjednik Florentino Perez već započeo pregovore s Interom koji ne želi prodati svog ponajboljeg igrača, ali možda će to morati učiniti kako bi zadovoljio pravila financijskog fair-playa.

Navodi se kako je za 25-godišnjeg Argentinca zainteresiran i Arsenal, ali ponuda kraljevskog kluba je daleko izdašnija.

Mauro Icardi
1/16

Icardi je rođen u Rosariju, ali se sa samo šest godina s obitelji preselio u Španjolsku. Nogometnu karijeru je započeo u niželigašu Vecindariju u čijim je mlađim selekcijama zabio više od 500 golova. Prije točno 10 godina uočili su ga skauti Reala i Barcelone, ali i Liverpoola i Arsenala. Katalonski klub ipak je bio najprivlačniji i Icardi je potpisao ugovor do 2013. 

Međutim, u siječnju 2011. je otišao na posudbu u Sampdoriju, koja ga je potom otkupila za 400.000 eura. U Inter je preselio u lipnju 2013. i do sada je u dresu nerazzurra upisao 172 nastupa i postigao 100 golova.

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:37 20.03.2018.

Icardi bi bio dobra kupovina jer je igrač koji ima veliki postotak iskorištenosti prilika, ali je i igrač koji malo sudjeluje u igri momčadi tako da bi Kane bio puno bolja kupovina, koji je doduše duplo skuplji, ali svakako ne i nedohvatljiv u razmjeni za Balea !

Avatar Janko_Vutarič
Janko_Vutarič
22:58 19.03.2018.

Icardi pao iz forme čim mu je pas uginuo,pokoj mu u duši,ali icardi nije jednostavno dobar,podsječa me na tiger woodsa i njegov velik pad od mladih godina,da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije