Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT NASLJEDNIK

Hrvatski prvoligaš smijenio trenera pa mu odmah dao novu ulogu

Mladen Bartolović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
19.03.2018.
u 18:55

Poznat je i njegov nasljednik na klupi, a riječ je o Davoru Rupniku, 47-godišnjaku koji je između ostalih vodio Osijek.

Mladen Bartolović više nije trener Cibalije, objavio je vinkovački prvoligaš.

No, on ne odlazi iz kluba, već ostaje u njemu, kao glavni skaut, ali i kao koordinator omladinske škole za starije uzraste.

Mladen Bartolović
1/16

- Mladen Bartolović će biti stalna podrška prvom sastavu i stvaranju momčadi za sezonu 2018./2019. Ovim potezima počinje se još više raditi na jačanju škole nogometa Mravunac-Fegeli - poručuju iz Cibalije.

Poznat je i njegov nasljednik na klupi, a riječ je o Davoru Rupniku.  On na mjesto trenera Cibalije dolazi s trenerske klupe trećeligaša BSK-a iz Bijelog brda s kojim već nekoliko godina ostvaruje zapažene rezultate. Prije toga bio je trener i Grafičar Vodovoda, Vukovara '91 kao i jedno vrijeme i NK Osijeka.

Komentara 3

MA
marko32
22:18 19.03.2018.

Kaze novinar da taj trener vec nekoliko godina ima zapazene rezultate s jednim nizeligasem? Pa koji su to rezultati? Mozda je covjek dobar trener, stvarno bi volio da je, i da napravi dobar rezultat, ali nije mi jasno kako seo se kod nas mijenjaju treneri i dovode skoro pa anonimci za nove trenere, a onda se ocekuju rezultati.

IC
ico3
12:43 20.03.2018.

Baš me zanima kako će ga platit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije