Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPETEGUI BIVŠI

Real bliže zoni ispadanja nego Barci! Zna se novi Modrićev trener

Barcelona Real Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.10.2018.
u 20:57

- Jedini odgovoran? Znamo kako svijet nogometa funkcionira. Ne može jedan ispasti budala i biti glup. Svi pobjeđujemo i svi gubimo - rekao je Lopetegui

Real Madrid deklasiran je na Nou Campu, Barcelona ih je razbila s 5:1.

Nakon deset kola Katalonci su tako na vrhu La Lige s 21 bodom, dok je Real tek deveti s 14 bodova, te su bliže zoni ispadanja (18. Leganes ima osam bodova), nego velikom rivalu iz Barcelone.

Trener kraljeva Julen Lopetegui nakon utakmice nije mogao izbjeći pitanje o otkazu.

Foto: Reuters/Pixsell

- Nisam ja taj koji donosi odluke. Ja sam već objasnio svoje stajalište, ali ta odluka nije moja odgovornost. Momčad je dobro, bili smo tamo gdje smo morali i trebali biti da se vratimo u život - rekao je Lopetegui, pa dodao:

- Jedini odgovoran? Znamo kako svijet nogometa funkcionira. Ne može jedan ispasti budala i biti glup. Svi pobjeđujemo i svi gubimo. Uvjeren sam da ćemo na kraju slaviti. Moramo se podići, vjerovati jer nitko to neće učiniti umjesto nas. I moramo inzistirati, inzistirati i inzistirati.

No kako tvrdi Marca, koja se smatra Realovim glasilom, Lopetegui već može pakirati kofere jer u ponedjeljak će biti smijenjen, a na njegovo mjesto bit će postavljen Talijan Antonio Conte.

>> Pogledajte i kako je Ramos zafrkavao Modrića

Komentara 7

IL
ilijan
22:27 28.10.2018.

Real osvaja opet ligu prvaka

Avatar southman
southman
07:51 29.10.2018.

Kao da će Konte nešto napraviti !? U najboljem slučaju plasirati se u LP !

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:36 28.10.2018.

Koje Glupo Vodstvo Reala!!!! Nemaju Nijednog Napadača!!!!! Benzema je arap i nikad čuo da se neko od njih probio kao nogometaš!!! on treba za jedan gol 10 Šansi!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije